EMT – Turism medical european – Live Ediția 6 – noiembrie 2023 (16 – 17)

Cumpărător Asigurări (NOU!!), Facilitatori, agenți de turism și agenți de turism din întreaga lume.

Selleri

Spa-uri pentru relax, spa-uri medicale, hoteluri medicale, clinici, spitale, companii de transfer, agenții de turism inbound Conferințe, networking și mese rotunde despre tendințele pieței și ale pacienților, seminarii B2B și întâlniri față în față cu agenții de turism medicale și facilitatori din întreaga lume: vor întâlni în principal companii medicale, clinici, centre de reabilitare și stațiuni pentru întreținerea sănătății.

!! Pentru prima dată, EMT va include mesele rotunde și rețelele cu asigurări !!

Din 2016, World Fine Selections srl mai exact BookingsMed organizează Conferința Internațională EMT privind Turismul Medical în Europa. EMT este o activitate majoră în turismul medical european. O oportunitate rară de a vă conecta cu cei mai importanți jucători din lume. Formatul întâlniri este conferință, întâlniri B2B și mese rotunde pentru a conecta jucătorii. Reprezentanții a 65 de țări se vor întâlni la Siracuza în perioada 16-17 noiembrie.

Au participat reprezentanți ai centrelor medicale europene și asiatice, ai centrelor de reabilitare, companiilor străine de servicii medicale, centrelor de sănătate. Publicul nostru este reprezentat de agenții de turism medical, agenții de turism și medicii.

Seminarul anual de Turism Medical se va afla la a șaptea ediție. Ce include programul seminarului de turism medical? Este o conferință, masă rotundă despre lucrul cu pacienții și tendințele pieței; întâlnire de afaceri – seminar B2B.

Căutați clienți VIP și cu cheltuieli mari?

A treia oportunitate de decernare a premiilor Concursului Mondial de Turism Medical este aici! !

Un juriu format din 12 profesioniști din 12 țări și 3 continente diferite, inclusiv facilitatori, agenți de turism și medici, va selecta cele mai bune clinici, spitale, centre termale și spa-uri medicale.

EMT este organizat de World Fine Selections (WFS), Asociația Italiană pentru Promovarea Turismului Medical și Termal (AIPMT) și BookingsMed, în colaborare cu DoctorGeo, doamna Natalia Strokovska și susținut de multe asociații de turism medical și parteneri media din peste 10 ţări diferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *